Privé
Trots ben ik op mijn vrouw en kinderen. Samen vormen we een hecht gezin. We genieten met elkaar van mijn passie voor gastheerschap en de daarbij horende interesses: op vakantie (vaak in Italië) op zoek naar mooie hotels, goede restaurants en lekkere producten waarbij wij de gastheer altijd kritisch beoordelen!

Drive
Je welkom voelen draagt bij aan je persoonlijk geluk. Mijn drive is zoveel mogelijk mensen zich welkom laten voelen daar waar zij te gast zijn. Om dit te realiseren help ik organisaties gastvrijer te zijn. ‘Geven is krijgen’.

Interesses
Een aantal van mijn interesses liggen zeer dicht bij mijn passie gastheerschap en mijn vakgebied facility management: hotels, restaurants, architectuur en biologische producten. Ik ben altijd op zoek naar goede en unieke combinaties van deze interesses. Een mooi hotel of een mooi restaurant in een bijzonder gebouw met lekkere biologische streekgerechten en goed gastheerschap maken mij zeer gelukkig.

Ook sport en muziek hebben mijn interesse. Wielrennen en schaatsen volg ik op de voet, voetbal kijk ik met plezier. Mijn muzieksmaak is breed: Bach tot en met Kyteman.